Hilsen fra UKEsjefen

Nå er det endelig UKEhøst. Helt siden 1924 har UKA vært tradisjon i Ås, og nå har du muligheten til å være med på å arrangere den 48. i rekken. Det er ganske utrolig hva studentengasjement kan utrette, og de som ikke har opplevd det før, kan bare glede seg. I 26 dager i oktober snur vi hele Ås på hodet og lager Norges lengste kulturfestival.

UKA i Ås 2016 hadde sin spede begynnelse i mars 2015 da UKEstyret ble valgt på Samfunnets generalforsamling. I april arrangerte 500 frivillige studenter miniUKA med stor suksess. Vi har skapt store forventninger til høstens høydepunkt, og for å kunne innfri er vi helt avhengige av 700 funksjonærer til. Det er så vanvittig mye gøy du kan gjøre som frivillig, så jeg er helt sikker på at du finner en stilling som passer akkurat deg. Bli en del av noe større, søk UKA! 

- MARKUS KVÆRNER

Hvorfor bli funksjonær?

UKEstyret drømmer UKA, komitésjefene planlegger UKA, mens funksjonærene gjennomfører UKA.

Som funksjonær vil du jobbe tett med din komitésjef og får arbeidsoppgaver på løpende bånd. Det er vanvittig stor bredde i hva du kan jobbe med som funksjonær, noe som du vil se i denne blekka, men alle jobber mot et felles mål og vi er helt avhengige av hverandre. 
Det sosiale vil mange si er det viktigste, men man får også rabatterte priser på billetter, t-skjorte, private fester, attest og medalje for utført arbeid. For ikke å snakke om en hel drøss med minner! Ikke vent til i morgen, send oss din søknad i dag!