Headliner til UKA i Ås tenkte vi, hvem skal det være? Norge er det 62. største landet i verden, men da regner vi areal. I folketall er vi nr. 120. Ås er den 59. største kommunen i Norge, og det bor ca. 19 tusen mennesker her. Og hit skal vi altså fly inn en verdensstjerne? Det virket lenge ganske absurd, men plutselig løsna det. Og da løsna det helt.  

Dere, verdens 27. mest spilte band kommer til Ås. Selveste GALANTIS!

«Det er for vilt» sa UKEsjefen når bookinggjengen hadde spikret Galantis til UKA, og det var ikke uten grunn. Superdoen Galantis har i løpet av 2016 skutt fram som et av verdens aller største band. De er nr. 27 i verden på Spotify, de har drøyt 17,3 millioner lyttere i måneden, og superhiten “No Money” har sinnssyke 288 millioner avspillinger. Bak den ligger “Runaway (You and I) med drøyt 266 millioner avspillinger, for å ikke snakke om superhiten “Peatnut Butter Jelly” som har 121 millioner. Vi snakker hyperaktualitet i aller høyeste grad, dette er freshere og hottere enn nylagt asfalt på en vindstille sommerdag i Ås sentrum!

I oktober reiser Galantis ut på Europaturné, det blir én konsert i Norge og den blir i Aud. Max. Det blir en kveld for historiebøkene, for UKA skal gjeste to av verdens aller råeste produsenter. Vi gnir oss enda litt i øynene hver morgen og håper at vi ikke bare har drømt dette. Men det er sant, og nå kan vi endelig slippe årets headliner og få det ned svart på hvitt: Galantis spiller på UKA i Ås 2016!

Vi ses mandag 17. oktober! Og dere, sjekk ut hele “Pharmacy” fra 2015, den er helt rå, med hit på hit på hit på hit…! UKA i Ås begynner å ta form, og det kommer til å bli helt sinnssykt. Herregud som vi gleder oss til oktober!