Bli frivillig! 

Kjære Thorvald og Tora!

UKA i Ås nærmer seg med stormskritt, og planleggingen er allerede godt i gang. I våres ansatte vi 17 fantastiske komitesjefer, som har begynt sitt arbeid. I høst skal UKEorganisasjonen utvides ytteligere, og vi skal ansette nesten 50 nye komitesjefer! 
En festival som UKA i Ås skaper ikke seg selv, og det trengs mange frivillige for å skape en festival for alle. Selve grunnpilaren i UKA i Ås er de frivillige, både komitesjefer og funksjonærer. Ås er norgeskjent for sitt fantastiske studentmiljø, og jeg tørr påstå at mye av grunnen til dette er nettopp Studentsamfunnet og UKA i Ås. Her er det samhold og felles innsats for en bedre studiehverdag som gjelder. 

UKA er avhengig av dyktige komitesjefer for å gå rundt. Det er komitesjefene som har ansvaret for å finne de kreative løsningene, og selve gjennomføringen av UKA. I 2016 var det rundt 1300 studenter som var involvert i gjennomføringen av UKA i Ås, og når det er så mange flinke, gira og engasjerte studenter som jobber sammen, kan det å jobbe som frivillig for UKA bare beskrives med et ord: GØY! For at vi igjen skal kunne gjennomføre en fantastisk UKE for alle studentene ved NMBU er vi avhengige av at du bidrar med alt ditt engasjement, din kunnskap og din kreativitet. 

Som komitesjef for UKA i Ås 2016 fikk jeg utfordret meg selv, og lærte masse om UKA, om samarbeid, om andre og ikke minst meg selv. Jeg møtte mange nye mennesker, og fikk gjennom UKA både kunnskap og venner for livet. Det å være komitesjef gir deg en helt ny opplevelse av UKA, og styrker eierskapsfølelsen over vår fantastiske festival. 

Ta sjansen – søk komitesjef for UKA i Ås 2018!

Ingrid Gravseth Espnes
UKEsjef

Ledige stillinger