Arrangement

Ledige funksjonærstillinger


Konsertlys

Konsertlyskomiteen står for det visuelle showet under arrangementer og konserter. Hvis du vil være med å gjøre artistene synlige på scenen og skape show, er dette funksjonærstillingen for deg. Arbeidsoppgavene vil være å rigge opp og ned scenen og jobbe med artistene og teknikere. Det skal mer til enn å sette på lyset for at showet skal bli bra. Bli med for å velge farger og lære hvordan lysshow lages.

Ledige stillinger: 16

Kontakt Grethe Elisabeth Braathe konsertlys@ukaiaas.no


Konsertlyd

Konsertlydkomiteen står for det lydtekniske under arrangementer og konserter. Her rigger vi opp og ned scenen og jobber tett med artister og teknikere. Gjennomføringen av et show krever mer enn å bare skru av og på lyden. Bli med å se hvordan miksebord, anlegg og mikrofoner fungerer!

Ledige stillinger: 16

Kontakt Louise Skjøndal konsertlyd@ukaiaas.no


UKEhjelpa

Er du opptatt av veldedighet? Har du et stort hjerte, og drives av å hjelpe andre? UKEhjelpa søker kreative og hjelpsomme personer som funksjonærer. Som funksjonær for UKEhjelpa kan du bidra til at UKA i Ås i år også får samlet inn penger til et veldedig formål. I år går innsamlingen til Plan og deres prosjekt Radio Timveni som jobber mot barneekteskap i Malawi. Samtidig får du være med å sørge for at våre arrangementer blir gjennomført på best mulig måte. Søk funksjonær for UKEhjelpa!

 Ledige stillinger: 15

Kontakt Selma Solenes Madsen ukehjelpa@ukaiaas.no


ARTIST

Har du lyst til å være med på å gi tidenes beste inntrykk av Ås til artistene som skal spille under UKA? Da burde du søke artistfunksjonær! Som artistfunksjonær vil du ha ansvar for backstage, servering av mat og drikke, og du vil være bindeleddet mellom artisten og arrangør. Vi søker deg som er utadvendt, selvstendig, ansvarsfull og holder hodet kaldt i stressende situasjoner. Søk artistfunksjonær og bli med å vise UKA i Ås fra sin beste side! 

Ledige stillinger: 18

Kontakt Frida Vesseltun booking@ukaiaas.no


Aktivitet

Liker du å ta på deg ansvar? Er du en strukturert og arbeidsvillig person? Da er aktivitetskomiteen noe for deg! Vi har noe for enhver smak, enten du vil bli med på planlegging og gjennomføringen av enten marked, idrettsarrangement, rebusløp, quiz eller andre underholdningsarrangementer både dag og kveld. Søk aktivitetskomiteen og bli med der det skjer!

Ledige stillinger: 20

Kontakt Henriette Crook/Inga Steenberg aktivitetkveld@ukaiaas.no aktivitetdag@ukaiaas.no