Arif Salum (27) tok i 2013 farvel med sitt alter ego Phil T Rich, med minialbumet Aldri & Alltid, som med sine syv spor var betraktelig mer alvorlig enn radiohit'en "Gal" fra hans første EP Kom Så Tok Færdiih. Aldri & Alltid markerte et ønske om å jobbe videre som seg selv - Arif. 

Han skriver tekster om moren som kom som asylsøker  til Norge med to mastergrader men ingen jobbmuligheter. Han skriver om nazister i nærmiljøet, om tusenlapper i søppelsekker og kjærlighet. Han skriver om sin egen vei gjennom musikkbransjen, om håp og om løgn, stygt og vakkert, dyrt og billig. Det hele er et kontrastfylt univers hvor det såre akkompagneres av det vakre, og det brutalt ærlige møter det latterlig enkle. Vi gleder oss! Festsalen 14. oktober!

Han inviterer oss på sin første fullengder Highend/Asfalt inn i et kontrastfylt univers gjennom låter hvor det såre akkompagneres av det vakre, og det brutalt ærlige møter det latterlig enkle. Første singel "Kanke Gi Opp" med Magnus Eliassen ble sluppet i januar, og representerer definitivt den lyse siden av asfalten. For allerede på første spor forstår vi at dette er mer enn underholdning.

Fra leken pop om å date to jenter samtidig, til tekster om egen barndom. Om moren som kom til Norge som asylsøker med to mastergrader men ingen jobbmuligheter. Nazister i nærmiljøet. Tusenlapper i søppelsekker. Om kjærlighet. Hans vei gjennom musikkbransjen fra da Tungtvann åpnet dørene for norsk rap, og "da Madcon lagde Beggin/da Karpe Diem kom og redda verden" til i dag. Om håp og om løgn. Stygt og vakkert. Høyt og lavt. Dyrt og billig. Godt og vondt.