18 år gamle Alan Walker fra Norge er, med sine låter "Faded" og "Sing Me To Sleep", en av verdens mest suksessfulle artister i 2016.

"Faded" har solt 8,3 millioner eksemplarer, og musikkvideoen har 638 millioner avspillinger på Youtube. Hiten har vært #1 på hitlistene i over 10 europeiske land, og nådde nylig #80 på Billboard Hot 100 i USA. Den var også #1 på Global Shazam chart i 7 uker sammenhengende, og #1 på European Radio chart i 6 uker. 

Alans nyeste hit, "Sing Me To Sleep", ble slupper i begynnelsen av juni, og er på topp ti i flere land. Den ble nylig remixet av Marshmello.

Alan har brukt sommeren på the Walker Tour, og har besøkt store festivaler i både Europa og Asia. Han var også med på Rihannas Anti World Tour i Glasgow og München. 

Alan fikk tidlig interesse for datateknologi som senere gikk over i fascinasjon for programmering og grafisk design. I 2012 begynte han å lage musikk på laptopen sin, med hjelp og feedback fra venner online. Musikken hans ble populær blant gamere som brukte Alans sanger i sine YouTubevideoer. Slik ble musikken hans spredt videre rundt i verden!

Lørdag 8. oktober fyller han Aud.Max!