Administrasjon


Vaktfunksjonær

Som vakt representerer du UKA i Ås utad. Du er den første personen gjestene møter og som ønsker dem velkommen, og du er den siste som sier "god kveld" når de drar hjem. Din oppgave er å passe på gjestene og bidra til at arrangementene gjennomføres på en trygg måte. Er du en omsorgsfull person som liker å jobbe med mange forskjellige mennesker, så er dette jobben for deg. Søk vakthold!

Ledige stillinger: 150

Kontakt Torbjørn Haugland Wistrøm vakthold@ukaiaas.no


Vaktansvarlig

Som vaktansvarlig er du ansvarlig for at arrangementet gjennomføres på en forsvarlig måte, med sikkerhet i fokus. Sammen med et vaktlag skal du passe på at gjestene på huset blir tatt vare på og har en hyggelig opplevelse av arrangementet. Er du ansvarsfull, omsorgsfull, selvsikker, flink til å delegere og generelt en god leder? Søk vaktansvarlig!

Ledige stillinger: 8

Kontakt Torbjørn Haugland Wistrøm vakthold@ukaiaas.no


NK VERTSKAP

Liker du ansvar og kan holde hodet kaldt i stressende situasjoner? Da er NK Vertskap stillingen for deg! Som NK Vertskap er du bindeleddet mellom vakthold, garderobe og miljø. Du er i tillegg kontaktperson for politi og Røde Kors. På festkveldene har du et overordnet ansvar for kommunikasjonsflyten mellom de forskjellige komiteene. 

Ledige stillinger: 1

Kontakt Camilla Fløien Angeltveit vertskap@ukaiaas.no


Stolfunksjonær

Lyst på en aktiv funksjonærstilling? Da er stolfunksjonær noe for deg! Som stolfunksjonær er du med på å sette opp og rydde vekk stoler i sammenheng med festkvelder. En enkel og grei oppgave, men samtidig essensiell for gjennomføringen av festkveldene. 

Ledige stillinger: 11

Kontakt Camilla Fløien Angeltveit vertskap@ukaiaas.no


Miljø- og garderobefunksjonær

Vil du ha en enkel og sosial stilling? Søk miljø og garderobe! Som funksjonær for miljø og garderobe har man ansvaret for garderoben og miljøstasjonene på festkvelder. Funksjonærene har også mulighet til å bidra med idéer og løsninger for å gjøre UKA i Ås 2018 mest mulig miljøvennlig. Hvis du ønsker en variert, sosial og enkel stilling, så ikke nøl med å søke!

Ledige stillinger: 23

Kontakt Ester Alida Vold og Ellen Medhus miljo@ukaiaas.no


Personalinngang-funksjonær og NK Personal

Er du glad i å holde oversikt og ha kontroll? Liker du å treffe nye mennesker? Da er personalinngang noe for deg! Som personalinngangsfunkis er ditt ansvar å registrere alle funkiser når de starter og slutter på vakt. Du ønsker altså funkisene velkommen når de kommer på jobb, og sender dem hjem etter endt vakt. Dette er en fleksibel stilling der man har mulighet til å gjøre andre ting når det ikke er stor pågang.

Vi er også på utkikk etter NK-er som vil få et mer overordnet ansvar. Hvis dette høres interessant ut må du ikke nøle med å søke – vi trenger DEG!

Ledige stillinger: 2

Kontakt Elise Sleipnes og Krishna Solberg personal@ukaiaas.no